"De coaching van Lidwien heeft me geweldig verder geholpen; ik had dit veel eerder moeten doen!"

Balanceren werk-privé-ambitie

Al enige tijd aan het werk...

U hebt jaren met plezier gewerkt; er lagen vele uitdagingen en groeikansen, de verantwoordelijkheden namen toe. Op het moment dat er kinderen (cq hulpbehoevende ouders) kwamen, zijn de vragen ontstaan. Hoe combineer ik dit goed? Hoe zorg ik goed voor mezelf? Hoe zorg ik dat mijn relatie goed blijft? Op welke manier geef ik mijn kinderen/mijn ouders voldoende aandacht? Is minder werken een oplossing? Is het werk dan nog wel leuk/uitdagend en kan ik nog genoeg groeien? Beleef ik er zelf nog plezier aan? Kortom: balanceren als een circusartiest.

Het kan prettig zijn om het geheel te overzien met een buitenstaander die meekijkt, vragen stelt en laat nadenken over tot nu toe ondernomen acties. Via een kort doelgericht traject gaan we kijken hoe te balanceren dat het leven plezierig blijft. Dé oplossing bestaat niet. Het is tenslotte ook geen statische situatie.

Nog niet zo lang aan het werk…

Steeds vaker begeleid ik ook jonge mensen, die net beginnen met hun werkend levend en allerlei vragen rond dit thema hebben:

  • Hoe combineer ik alles zodat het ook nog leuk is?
  • Ik wil aan alle eisen voldoen, maar het zijn er zoveel!
  • Mag ik wel nee zeggen?
  • Mijn werk is nooit echt af; hoe stel ik grenzen?

Herkent u uzelf in een van beide beschrijvingen? Kom vrijblijvend kennismaken en onderzoeken wat coaching voor u kan betekenen.